Pasta z tuńczyka na kanapki

Składniki:

  • 4 ugotowane na twardo jaja
  • 1 pęczek szczypiorku
  • 1 puszka tuńczyka w sosie własnym
  • 3 łyżki majonezu
  • sól i pieprz do smaku
  • opcjonalnie 4 łyżki kukurydzy konserwowej i groszku zielonego

Przygotowanie:

  1. jajka obierz ze skorupki i zetrzyj na tarce do warzyw na grubych oczkach
  2. dodaj do nich odsączonego z zalewy tuńczyka, opcjonalnie kukurydzę i groszej
  3. dopraw solą i pieprzem i dodaj majonez
  4. wymieszaj
  5. dodaj posiekany szczypior i wszystko razem wymieszaj
  6. gotowe!

photofacefun_com_1519556572.jpg

Smacznego!

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

w

Connecting to %s