Serek wiejski z orzechami i pomidorami

Polecam to lekkie i pożywne śniadanie, które ma ok. 290 kcal.

Składniki:

  • Serek wiejski naturalny 100  g (5 łyżek),
  • Orzechy 12  g,
  • Pomidor 65  g (½ średniej szt.),
  • Szczypiorek świeży lub suszony 4  g (2 szczypty),
  • Pieczywo pełnoziarniste 105  g (3 kromki)

Przygotowanie:

  1. Pomidora pokrój w półplasterki i wymieszaj z posiekanymi orzechami, szczypiorkiem i serkiem grani
  2. Przypraw pieprzem
  3. Podawaj z pieczywem

Smacznego!

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Connecting to %s